Advocatenkantoor Nouwkens

 

Uw partner in wet & recht

Contacteer ons
Advocaat in Hasselt | Advocatenkantoor, advokaat, handelsrecht, overeenkomsten, aansprakelijkheid, incasso, schadeclaims in Hasselt

Bijstand bij schadeclaims

Wanneer u schade lijdt (materieel, moreel, economisch…) ten gevolge van een fout van een ander, of van een toerekenbaar feit, wenst u vergoeding voor uw schade te bekomen. U moet dan zowel de fout (of het toerekenbaar feit) van die ander kunnen aantonen, alsook uw schade, én het oorzakelijk verband tussen beide bewijzen.

De begroting van uw schade-aanspraken houdt méér in dan alleen een verzameling van cijfergegevens, en de aansprakelijkheidsregels moeten juist worden toegepast.

Wij kunnen u hierbij helpen, bijstaan en adviseren in het kader van onderhandelingen of bemiddeling, maar ook bij geschilvoering in gerechtelijke procedures.

Het kan natuurlijk ook gaan om het afweren van een onterechte of overdreven schadeclaim en schadevergoeding. 

Toepassingen:

  • Bouwrecht: aansprakelijkheid van aannemers, architecten, studiebureaus, bouwpromotoren, maar ook van bouwheren of verkopers/leveranciers van materialen en producten…
  • Verzekeringsrecht: polisvoorwaarden aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering, brandverzekering, diefstalverzekering…
  • Verkeersrecht en huiselijke ongevallen.

Ervaren advocatenkantoor te Diepenbeek

Advocatenkantoor Nouwkens werd in 1964 opgericht door Meester Raf Nouwkens. In 1994 trad ook Meester Benjamin Nouwkens toe tot het kantoor.

Versterkt met medewerkers in-house en buiten het kantoor wordt alzo een rijke ervaring aangevuld met een moderne en doeltreffende aanpak.

Meester Benjamin Nouwkens is tevens erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken voor geschillen waar partijen openstaan om tot alternatieve en buitengerechtelijke oplossingen te komen.

Advocaat in Hasselt | Advocatenkantoor, advokaat, handelsrecht, overeenkomsten, aansprakelijkheid, incasso, schadeclaims in Hasselt
Contacteer ons nu
Voor meer info over onze specialiteiten en werkwijze of voor een eerste kennismakingsafspraak