Advocatenkantoor Nouwkens

 

Uw partner in wet & recht

Contacteer ons
Advocaat in Hasselt | Advocatenkantoor, advokaat, handelsrecht, overeenkomsten, aansprakelijkheid, incasso, schadeclaims in Hasselt

Inning van facturen

Advocatenkantoor Nouwkens heeft ervaring en levert gedegen bijstand aan zaakvoerders en bedrijfsleiders van eenmanszaken, vrije beroepen, KMO’s, en ondernemingen bij het innen van openstaande facturen of leningen.

Wij gaan hierbij te werk volgens een beproefde systematiek, zowel in der minne, als gerechtelijk of via gerechtsdeurwaarder, maar wij kunnen ook op maat handelen, zo dit gewenst is omwille van de specifieke verhouding met de klant/debiteur of de aard van de openstaande, al dan niet betwiste schuldvordering.

Ervaren advocatenkantoor te Diepenbeek

Advocatenkantoor Nouwkens werd in 1964 opgericht door Meester Raf Nouwkens. In 1994 trad ook Meester Benjamin Nouwkens toe tot het kantoor.

Versterkt met medewerkers in-house en buiten het kantoor wordt alzo een rijke ervaring aangevuld met een moderne en doeltreffende aanpak.

Meester Benjamin Nouwkens is tevens erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken voor geschillen waar partijen openstaan om tot alternatieve en buitengerechtelijke oplossingen te komen.

Advocaat in Hasselt | Advocatenkantoor, advokaat, handelsrecht, overeenkomsten, aansprakelijkheid, incasso, schadeclaims in Hasselt
Contacteer ons nu
Voor meer info over onze specialiteiten en werkwijze of voor een eerste kennismakingsafspraak